Recomanacions :: Susqueda

portada_susqueda_miquel-fananas_201804031120-6788578

Susqueda
Miquel Fañanàs
Edicions 62
Edició 2018

:: Miquel Fañanàs participarà a la conversa amb Fàtima Llambrich sobre ficció i no ficció al voltant del pantà de Susqueda. 

Sinopsi: Què passaria si un dia, aigües amunt del riu Ter, la presa de Susqueda comencés a esquerdar-se? Fins a on arribaria el nivell de l’aigua si els milions de metres cúbics del pantà, el més gran de les conques internes, esberlessin el formigó? Amb el perill imminent d’ un esfondrament, hi haurà temps per evacuar la gent de les poblacions afectades? L’Oriol Rovira, un periodista mig retirat i en crisi, consignarà en un blog tot aquest desgavell i contraposarà la veritat del perill imiment a la tranquil·litat que intenta oferir la versió oficial sobre el que està passant. Miquel Fañanàs, a través d’una ficció intensa i apassionant, ens farà viure les conseqüències d’un terratrèmol localitzat prop d’Amer que provocarà esquerdes en la presa de Susqueda i, finalment, una inundació catastròfica per a Girona i altres pobles propers. 

Miquel Fañanàs és periodista i escriptor. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, ha publicat més d’una vintena de novel·les i ha guanyat els premis literaris Just M. Casero de narració curta, Ciutat d’Olot de novel·la, Vall d’Albaida de literatura exòtica, Ciutat de Badalona de Narrativa juvenil i Néstor Luján de novel·la històrica amb l’obra La bruixa de pedra (Columna, 2012). També ha publicat a Columna El gran inquisidor (2015) i Bonastruc, el jueu (2017).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *