Notícies :: La Biblioteca de Can Baratau un any més amb el Tiana Negra

La biblioteca municipal de Tiana se suma un any més al Tiana Negra amb la preparació de tot un seguit d’activitats que enguany s’allargaran durant tot el mes de gener. A més aquest any les Biblioteques del Maresme també volen participar del Tiana Negra fent-ne difusió conjunta i col·laborant en el concurs Misteris entre llibres

Can Baratau ja escalfa motors de cara el festival Tiana Negra i aquest any augmenta les seves activitats amb un munt de propostes i la col·laboració de totes les biblioteques del Maresme. Un any més la biblioteca proposa un Joc de pistes i enigmes: El Cas de l’agradable velleta que es va fer fum, a partir del qual la biblioteca ha realitzat un vídeo de 2 minuts promocionant el Joc de pistes. No hi podría faltar el Club de Lectura de la Biblioteca enguany sobre la novel·la El tant per cent de Rafael Vallbona el divendres 29 de gener a les 19.00h. També estan preparant l’exposició “Simenon sospitós” que es podrà veure del 4 al 23 de gener. Com a gran novetat també estan treballant en vídeo-recomanacions de novel·la negra catalana, una per setmana, que es publicaran al web de la biblioteca i es difondran a través de les xarxes socials. El misteri també serà present a les sessions del Club dels Culdolla durant tot el gener i hi haurà una mostra de llibres de novel·la negra catalana a la Sala Albèniz. 
I acabem amb l’activitat conjunta que han preparat totes les biblioteques del Maresme, el concurs Ahhh! Ohhhh! Misteris entre llibres, un enigme que proposen les biblioteques del Maresme i que es podrà resoldre durant tot el mes de gener. 

misterisentrellibres-1-9093106

misterisentrellibres-2-2605864

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.