Notícies :: El Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana queda desert

roda2bde2bpremsa2b-9335991

“Tot i que enguany s’han presentat 23 originals al premi, no hem trobat cap obra que se’l mereixi. Les obres presentades, no reuneixen les expectatives requerides pel premi, cauen en el costumisme i no aguantes la tensió narrativa que requereix un thriller. La millor manera de prestigiar al festival, al gènere i al propi Agustí Vehí, en aquesta ocasió, és declarar-lo desert. Ha estat un decisió unànime, però molt difícil de prendre. És la primera vegada que passa, i no té perquè repetir-se els propers anys.”Anna Maria Villalonga, directora del Tiana Negra. 

El jurat del Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana 2020 declara desert el guardó d’aquest any, tal i com va explicar la directora del festival Anna Maria Villalonga ahir durant la roda de premsa de presentació del certàmen celebrada a Barcelona. Durant l’acte es va fer públic un comunicat escrit pel jurat del premi, que explica els motius de la seva decisió. 
Durant l’acte, que també va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Tiana Marta Martorell, es van explicar les principals novetats del Tiana Negra 2020, i es va parlar de totes les obres i els autors que hi participaran. Enguany s’ha volgutimplicar molt més als tianencs i tianenques, amb activitats familiars i un taller de poesia negra organitzat per Martí Noy. Entre els actes es van destacar els homenatges a Isabel-Clara Simó i a Andrea Camilieri. 
:: Adjuntem el comunicat
comunicat2bpremi2bagusti25cc25812bvehi25cc25812bdesert-7281844

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.