Notícia :: Can Baratau es tenyeix de negra el mes de gener

Un any més la Biblioteca Municipal de Tiana col·labora activament amb el Tiana Negra dedicant prop d’una desena d’activitats al gènere negre que es realitzaran durant el mes de gener. Can Baratau és una de les moltes entitats del poble que col·laboren amb el festival.  

La biblioteca donarà la benvinguda al Tiana Negra amb un aparador de novel·la negra al vestíbul, exposen novetats editorials i amb una escenografia molt especial. Dins el nou racó de la biblioteca dedicat a l’autor del mes, el mes de gener es dedicarà a l’Andreu Martín, un dels autors referència de la novel·la negra catalana. Les prescripcions bibliogràfiques que cada mes es fan al bloc de la biblioteca, durant el gener totes seran sobre novel·la negra. Hi haurà també un joc de pistes per a adults per a donar a conèixer obres remarcables de la novel·la negra catalana, que començarà el 12 de gener i s’allargarà fins que s’acabi el festival. 
Els més menuts podran gaudir d’un espai de contes d’intriga i misteri a la sala infantil. Dins el club de lectura infantil setmanal “El Club dels culdolla”, es faran jocs d’intriga en la tercera part de la sessió, convertint els infants en detectius per a descobrir pistes, tot aprenent a fer cerques dins la biblioteca. 
Durant el festival la biblioteca ha organitzat una mostra de novel·la negra dins la sala Albèniz. I el mes acabarà el dia 30 de gener amb el club de lectura de El franctirador d’Albert Pijuan. 

can2bbaratau2btiana2bnegra-3165892
:: Escenografia de la biblioteca en edicions anteriors:: 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *